De Schleich® WILD LIFE keizerspinguïn uit de productlijn is de grootste en zwaarste pinguïnsoort. Onder de exemplaren die in het zuidelijke deel van Antarctica leven, is hij uniek. Keizerspinguïns bouwen geen nest, maar broeden direct op het ijs. Nadat het ei gelegd is, gaat het vrouwtje terug naar zee om op vissen te jagen, terwijl het mannetje op het ei wacht. Het mannetje plaatst het ei op zijn voeten en broedt het uit onder zijn buikplooi. Afmetingen: 3,3x3,1x5,1 cm
Wil je het goedkoper? Ons prijsalarm stuurt een melding wanneer de prijs van het product onder het aangegeven bedrag daalt. Gekozen product: Schleich Pinguïn
We volgen het gezochte product 90 dagen lang. Huidige prijs van het product:
5.21 €
Melding aanvragen
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Om verder te gaan hebben we de volgende gegevens nodig
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google <a href="https://policies.google.com/privacy" target="_blank">Privacybeleid</a> en de <a href="https://policies.google.com/terms" target="_blank">Servicevoorwaarden</a> zijn van toepassing.
Geen zorgen, we kunnen dit gemakkelijk oplossen! Geef het e-mailadres op dat je bij de registratie hebt gebruikt en we sturen je wachtwoord naar het opgegeven adres.